30 pensyarah, kakitangan UMT sertai program anak angkat - Berita Harian (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2010)
Seramai 30 kakitangan Universiti Malaysia Terengganu (UMT) termasuk pensyarah dan pegawai sokongan akademik menyertai Program Bakti Staf UMT di Kampung Gemuruh, Tepoh.