Taburan logam berat dan karbon organik dalam teras enapan di perairan luar Sabah dan Sarawak - Wong Mei Ling (Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu, 2014)
Taburan logam Fe, Cu., Zn, Cr dan Pb se:rta karbon organik dalam enapan teras di Laut China Selatan di perairan luar Sabah dan Sarawak telah dikaji.