Kajian taburan dan peratus berat bagi bot menangkap ikan secara tradisi - Wan Mohd Nor Fitri Wan Hassan (Universiti Putra Malaysia Terengganu, 2014)
Kajian taburan dan peratus berat bagi bot menangkap ikan secara tradisi adalah merupakan kajian yang pertama dijalankan di Universiti Putra Malaysia Terengganu.Perbandingan di antara keputusan yang diperolehi dan keputusan sebelumnya tidak dapat dilakukan memandangkan tiada kajian yang seperti ini pemah dijalankan.