Taburan dan dominan spesies Alga Epifitik pada permukaan rumput laut - Ahmad Faizal Mohamed Omar (2014)
Kajian ini dibuat untuk mengenalpasti taburan dan dominan spesies alga epifit pada rumput laut Halophila beccari dan Halodule pinifolia. Sampel diambil di Lagun Pantai Sri Tujuh, Tumpat, Kelantan. Sebanyak 13 spesies alga epifit telah dikenalpasti menjadi spesies yang dominan.