Kajian ke atas taburan kos pembinaan bot perikanan laut dalam secara tradisional - Arizal Akbar Zainol Abidin (Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu, 2014)
Kajian ke atas taburan kos pembinaan bot perikanan laut dalam secara tradisional ini adalah merupakan satu-satunya kajian yang berkait dengan kos pembinaan bot perikanan yang pemah dijalankan oleh pelajar Universiti Putra Malaysia (U.P.M.).