Kajian perbandingan keupayaan memantul (TS) di antara ikan Temperas (Cyclocheilichthys apogon) hidup dan mati - Ahmad Sharin Mat Disa (Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu, 2014)
Kajian dijalankan untuk menentukan nilai pembalikan isyarat akustik ikan yang dikaji iaitu ikan Temperas (Cyclocheilichthys apogon) semasa ianya masih hidup dan setelah ia mati.