Struktur komuniti ikan di kawasan tukun tiruan di perairan Pulau Bidong - Mohd Noor Azman Senu (2014)
Kajian struktur komuniti ikan di kawasan tukun tiruan di perairan Pulau Bidong telah dijalankan di Tukun Pak Bulat. Kajian ini dilakukan selama 3 bulan. Satu kali penyampelan di buat setiap bulan.