Kajian taburan Hidrokarbon di dalam paya bakau primer, Kuala Kemaman Terengganu - Rohana Othman (Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu, 2014)
Kajiaii taburan hidrokarbon di dalam paya bakau primer Kuala Kemaman,Terengganu melibatkan 3 zon untuk sampel sedimen dan replikasi sampel Air Masuk dan Air Keluar semasa pasang-surut.