Perkaitan antara hasil tangkapan dan masa oprasi nelayan pancing kecil-kecilan di persisiran pantai Utara Terengganu - Azlan Abdul Rahman (Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu, 2014)
Kajian mengenai perkailan di antara hasil tangkapan dan masa operasi nelayan panting kecil-kecilan di persisiran paniai utara Terengganu ini lelah dijalankan sepanjang bulan Ogos hingga Oktober 1997.