Perkembangan organ mata dan sistem penghadaman larva berumur 1-5 hari serta kajian kesan saliniti kepada perkembangan telur Ikan Jenahak 'Lutjanus johnii' (Bloch) - Khamis Muhid (Terengganu: Kolej Universiti Terengganu, 2014)
Kajian perkembangan organ mata dan sistem penghadaman pada peringkat awal larva ikan Jenahak (Lutjanus johnii) dan kesan saliniti keatas kemandirian dan peratus penetasan. Sampel diperolehi dari pembiakan aruhan dengan menggunakan HCG 250 lU/kg yang dijalankan di PPPIL Tanjung Demong.