Kajian Endoparasit Helmint di dalam saluran penghadaman betul (Monopterus albus,Zuiew 1793) - Nor Asilah Seman (Terengganu: Kolej Universiti Terengganu, 2014)
Kajian endoparasit helmint di dalam saluran penghadaman belut, sawah padi...[et al.]