Lawatan Akademik daripada Pelajar Sarjana Muda Sains Pengajian Maklumat (Sains Perpustakaan) Universiti Teknologi Mara - Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (Terengganu: Universiti Malaysia Terengganu, 2012)
PSNZ telah menerima lawatan akademik daripada Pelajar Sarjana Muda Sains Pengajian Maklumat (Sains Perpustakaan) Universiti Teknologi Mara. lawatan tersebut diadakan pada 09 Disember 2012 yang mana seramai 80 orang pelajar termasuk pensyarah telah menyertai lawatan ini. lawatan berpandukan kepada perkhidmatan yang ditawarkan oleh PSNZ.