Lawatan Ke Institut Akuakultur Tropika (AKUATROP) - Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (Terengganu: Universiti Malaysia Terengganu, 2012)
PSNZ telah mengadakan satu lawatan di Institut Akuakultur Tropika (AKUATROP), Universiti Malaysia Terengganu. Tujuan lawatan adalah ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai fungsi dan aktiviti yang dilaksanakan Institut tersebut. lawatan dihadiri oleh warga kerja PSNZ.