Lawatan Kerja Perpustakaan Kuala Lumpur - Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (Terengganu: Universiti Malaysia Terengganu, 2012)
PSNZ telah menerima kunjungan pelawat daripada Perpustakaan Kuala Lumpur pada 20 September 2012 yang melibatkan 15 orang kakitangan.Lawatan bermula jam 10.30 am dengan melawat di setiap bahagian di PSNZ.