Lawatan Penandaarasan Perpustakaan Tun Seri Lanang, UKM - Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (Terengganu: Universiti Malaysia Terengganu, 2012)
PSNZ Telah menerima kunjungan lawatan pada 08 Julai 2012 yang mana melibatkan seramai 38 Orang kakitangan UKM. lawatan ini ini adalah melibatkan semua bahagian di PSNZ. lawatan ini merupakan lawatan penandaarasan dan taklimat akan dikendalikan oleh Penyelaras-Penyelaras bahagian yang terlibat.