Perjumpaan dan perbincangan bersama Majlis Perwakilan Pelajar - Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (Terengganu: Universiti Malaysia Terengganu, 2012)
Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UMT mengadakan lawatan ke Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (PSNZ) pada 24 Mac 2010. Pertemuan ini adalah bagi sesi perkenalan diantara MPP yang dilantik serta membincangkan perkara melibatkan pelajar dengan PSNZ.