Perubahan paras asid amino bebas dan mikrob dalam udang harimau Penaeus monodon lepas tuai - Chang Chee Keong (Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Perubahan dalam paras asid amino bebas (AAB), kandungan protein dan kepadatan bakteria dalam daging udang harimau (Penaeus monodon) selama penyimpanan dalam ais untuk jangka masa pendek telah dikaji.