Hari Keluarga PSNZ 2009 - Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (Universiti Malaysia Terengganu, 2012)
Kelab PSNZ Telah mengadakan Hari Keluargza pada 20Julai 2009 bertempat di Merang Suria Resort. Diantar pertandingan yang dirancang adalah STAF PALING POPULAR yang terbahagi kepada 2 katergori iaitu Kategori Pengurusan & Professional dan Kategori Sokongan. Syarat pertandingan adalah bagi Kategori Kump P&P, pemilihan akan dibuat oleh Kump. Sokongan manakala bagi Kump. Sokongan pemilihan akan dibuat oleh Kump. P&P. Hanya seorang pemenang sahaja akan dipilih dari kedua-dua kategori ini.