Kesan asid lemak tepu dalam Artemia yang diperkayakan dengan minyak ikan terhadap tumbesaran dan kemandirian udang putih, Penaeus merguiensis - Sharudin Ayub (Universiti Pertanian Malaysia, 1994., 2012)
Kajian kesan asid lemak tidak tepu dalam Artemia yang diperkayakan dengan minyak ikan terhadap tumbesaran dan kemandirian udang putih (Penaeus merguiensis) telah dijalankan di Unit Penetasan, Fakulti Perikanan dan Sains Samudera, Universiti Pertanian Malaysia, Serdang, Selangor Darul Ehsan.