Kelas bimbingan fardhu kifayah - Muhammad Tahir Muhammad Yusoff (Asa Vision Sdn. Bhd, 2023)
Tayangan pita video mengenai cara-cara menguruskan jenazah dan perkebumian (fardhu kifayah) yang dituntut dari orang Islam yang sudah mukalaf.