Paras logam berat di dalam kerang-kerangan dagangan dari Pantai Barat Semenanjung Malaysia - Azani Salleh (Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Kajian logam berat di dalam kerang-kerangan dagangan di perairan pantai barat Semenanjung Malaysia melibatkan spesies Anadara granosa, Perna viridis, Crassostrea belcheri f Ostrea folium dan Balanus amphitrite.