Pengaruh masa tahanan daya perolakan keatas prestasi pemisahan dan struktur membran - Norhidayah Abdull (Fakulti Sains dan Teknologi, 2012)
Membran penuras nano (NF) telah digunakan secara meluas dalam aplikasi industri. Namun pelbagai kajian masih dijalankan untuk mempertingkatkan prestasi membran.