Model peringkat terturun bagi sistem berdinamik linear menggunakan subruang krylov dan kaedah wavelet chebyshev - Farikhin (Fakulti Sains dan Teknologi, 2012)
Tesis ini memaparkan satu kajian mengenai kaedah penghampiran bagi sistem berdinamik linear menggunakan subruang Krylov untuk membina satu model peringkat terturun sehingga beberapa momennya berpadan dengan momen sistem asal.