Kajian penilaian program pemantapan akidah di masjid negeri Terengganu - Abdullah Mohamad (Fakulti Pembangunan Sosial, 2012)
Kajian penilaian program pemantapan akidah di masjid di negeri Terengganu telah dipilih. Faktor keberkesanan dalam pemantapan akidah melaui program di masjid dikaji dan meliputi faktor seperti keupayaan akademik tenaga pengajar, metodologi penyampaian kepelbagaian kitab yang digunakan dan sebagainya.