Analisis kemahiran kaedah rasm dan dabt mushaf uthmani guru j-QAF negeri Terengganu - Daud Ismail (Fakulti Pengurusan dan Ekonomi, 2012)
Kajian ini bertujuan menilai tahap kemahiran rasm dan dabt guru j-QAF di seluruh negeri Terengganu