Pola pengetahuan, kefahaman dan penggunaan teori di kalangan kaunselor di Malaysia - Zakaria Mohamad (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012)
Kajian ini bertujuan untuk melihat pola pengetahuan, kefahaman dan penggunaan teori di kalangan kaunselor di Malaysia. Pendekatan penyelidikan yang digunakan dalam kajian ini merupakan kombinasi antara pendekatan kualitatif dan kuantitatif.