Iklim organisasi dan kepuasan kerja - Hashim Azmi Hj. Che Noh (Fakulti Pengurusan dan Ekonomi, 2012)
Kajian ini adalah untuk menentukan kedudukan semasa iklim organisasi bagi agensi awam negeri dan persekutuan serta hubungannya dengan kepuasan kerja di kalangan pekerjanya.