UMT A ada kekuatan tersendiri - KOSMO (Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
"Nampak kecil tapi kami ada kekuatan". Itulah amaran pasukan futsal wanita Universiti Malaysia Terengganu (UMT)A yang akan memberikan saingan pada Kejohanan KOSMO Varsiti Futsal Zon Timur, hujung minggu ini. Biar bentuk fizikal kecil, pasukan lain tidak boleh memandang enteng pada kekuatan yang mereka miliki.