Hubungan gaya kepimpinan pengetua dengan prestasi sekolah di SMKA Kelantan - Halpi Che Min (Fakulti pengurusan dan Ekonomi, 2012)
Tujuan kajian ini adalah untuk menganalisis jenis gaya kepimpinan, tahap gaya kepimpinan pengetua, hubungan gaya kepimpinan pengetua dengan prestasi sekolah.