Penentu kepuasan kerja pegawai perubatan kerajaan dan hubung kait dengan faktor tingkah laku - Nik Wan Omar (Fakulti pengurusan dan Ekonomi, 2012)
Kajian ini menganalisis faktor-faktor penentu kepuasan kerja pegawai perubatan kerajaan dan hubung kait dengan faktor tingkah laku.