Hubungan minat kerjaya dan personaliti dalam kalangan pelajar Institusi Pendidikan Mara - Rosnah Abdullah (Fakulti pengurusan dan Ekonomi, 2012)
Kajian ini bertujuan untuk meneliti hubungan minat kerjaya dan personaliti dalam kalangan pelajar-pelajar Institusi Pendidikan MARA yang terletak di negeri Terengganu, Kedah, Negeri Sembilan dan Selangor.