Pembentukan model kerohanian, kesejahteraan dan kualiti hidup di Besut dan Kuala Terengganu - Morliyati Mohammad (Fakulti Pengurusan Ekonomi, 2012)
Kajian ini dijalankan bertujuan untuk mengenalpasti faktor-faktor peramal kepada kualiti hidup, kesejahteraan dan kerohanian penduduk di Besut dan Kuala Terengganu.