Impak gaya kamunikasi kepimpinan transformasi dan kesediaan kognatif terhadap perubahan budaya kerja organisasi - Abdullah Derahman (Fakulti pengurusan dan Ekonomi, 2012)
Kajian ini dijalankan untuk mengenalpasti impak dimensi gaya komunikasi kepimpinan transformasi dan kesediaan kognitif terhadap perbubahan budaya kerja di IPG