Kajian pemakanan larva ikan yang berlainan dari Laut China Selatan - R. A. Roki Mohamed (Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Sebanyak 144 ekor larva ikan dari 17 famili berlainan telah diambil dengan menggunakan jaring bongo.