Pemisahan dan penentuan struktur minyak lemak dan alkaloid pirolizidina daripada biji crotalaria cleomifolia - Noor Wini Mazlan (Fakulti Sains dan Teknologi, 2012)
Kajian fitokimia ke atas ekstrak biji Crotalaria cleomifolia (kacang hantu) daripada Simpang Pulai-Berinchang, Cameron Highlands dijalankan untuk menentukan komponen-komponen kimianya iaitu kandungan minyak dan lemak serta memisah dan menentukan struktur alkaloid pirolizidina.