Pusat sukan UMT sertai enam acara - Sinar Harian (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Pusat sukan Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Mengabang Telipot, disini akan menyertai enam acara yang akan dipertandingkan pada sukan Terengganu (Sutra) II mulai 22 hingga 23 Disember depan. Ketuanya, Riduan Mohamed Arof berkata, enam acara tersebut ialah kayak, hoki, badminton, bola tampar lelaki dan perempuan, olahraga dan sepak takraw.