Kajian ke atas faktor-faktor penukaran zooplankton untuk menentukan produksinya di Laut China Selatan - Mohd Rafiee Mohd Saufi (Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Kajian dijalankan bertujuan utuk mendapatkan faktor-faktor penukaran zooplankton supaya dapat menganggarkan nilai biomass seperti berat kering per meter padu dan nilai kalori per meter padu nilai basah atau isipadu basah zooplankton.