Pelabuhan perikanan Chendering,Kuala Terengganu bagaimana hendak membuatkannya lebih cekap - Mohd Bashir Saad (Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Kajian telah dilakukan ke atas kemudahan-kemudahan yang terdapat pada dua fasa utama, iaitu fasa perikanan dan fasa darat