Rangsangan "Fish Silage" terhadap mesoplankton atau makroplankton laut serta kaitan tumbesaran mesoplankton atau makroplankton tersebut - Esa Mohd Daim (Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Kajian dijalankan terhadap "Fish Silage" sebagai kultur media untuk mesoplankton dengan menggunakan bekas berukuran 12 cm X 12 cm X 37 cm dengan air sebanyak 4 liter