Kajian kandungan logam berat dalam endapan dan bentos di Laut China Selatan - Che Abd. Rahim Mohamed (Universiti Putra Malaysia, 2012)
Sampel-sampel endapan dan bentos yang diambil dari 14 stesyen di kawasan luar pantai Laut China Selatan di perairan Terengganu (bahagian selatan) dan Pahang