Kompetensi pengetua, komitmen dan motivasi sebagai peramal kepada keprihatinan terhadap perubahan pengurusan data murid dalam kalangan guru di Sabah - Norin Farizah Mohd Nuin (2020)
<Please refer to the enclosed abstract>