Asas Apresiasi Seni Kreatif - Low, Kok On; Esterlina Lazarus; Ismail Ibrahim (Penerbit UMS, 2018)
Asas Apresiasi Seni Kreatif ialah sebuah buku kompilasi himpunan artikel-artikel dalam bidang seni dan budaya, hasil penulisan pensyarah bidang Seni Kreatif.Inti pati penulisan tujuh buah artikel dalam buku ini adalah untuk membantu Pencinta Seni Kreatif khususnya dalam memahami konsep, teknik dan penghayatan terhadap karya-karya seni yang meliputi kesenian moden dan tradisional.Buku ini amat sesuai dijadikan bahan rujukan kepada para pelajar, guru-guru dan individu yang ingin memahami bidang seni kreatif.