Ke arah pelajar cemerlang : untuk pelajar praU, STPM dan Matrikulasi - Mohd. Sharani Ahmad; Nurul Hudani Md. Nawi; Balan Rathakrishnan (Penerbit UMS, 2009)
Bagaimana pelajar dapat meningkat kecemerlangan dalam akademik. Strategi yang sesuai untuk meningkatkan prestasi pelajar