Kesihatan, persekitaran dan etnisiti: pengaruh persekitaran dan etnisiti ke atas pola pengidapan penyakit di kalangan beberapa kumpulan etnik di Sabah: kes kajian Kuala Penyu - Kntayya Mariappan; Paul Porodong; Mohammad Tahir Mapa; Maureen De Silva; Gaim James Lunkapis; Diana Peters; Maine Suadik (Universiti Malaysia Sabah, 2011)
No Abstract