Kajian terhadap program pembasmian kemiskinan dan peningkatan pendapatan dalam kalangan peserta program pembangunan rakyat termiskin (Pprt) Di Kalabakan, Tawau Sabah - Rosazman Hussin; Nor-ina Kanyo; Norhuda Salleh; Mizpal Ali; Nurulaisyah Rosli; Reany Koton (Universiti Malaysia Sabah, 2014)
no abstract