Kemiskinan setinggan dan persepsi penduduk terhadap program penempatan semula setinggan: kajian kes di Kota Kinabalu , Sabah - Rosazman Hussin; Ali Akbar Gulasan (Universiti Malaysia Sabah, 2000)
No abstract