Peranan tenaga akademik dan kaedah pengajaran-pemelajaran di Institut Pengajian Tinggi - Asmady Idris; Balakrishnan Parasuraman (1999)
Suatu kajian tentang peranan yang perlu dimainkan oleh para pensyarah/tenaga akademik di institut pengajian tinggi. selain daripada itu, isu tentang kaedah/metod pengajaran-pemelajaran terbaik juga dibincangkan.