MIA sasar 5,700 pakar jurutera - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
PEKAN 17 Mei - Institut Automotif Malaysia (MIA) mensasarkan melahirkan sebanyak 5,700 pakar dalam bidang kejuruteraan automotif bagi industri berasaskan plastik dan logam menjelang 2015.