Generasi waja - Siti A'isyah, Sukaini (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
PUTRAJAYA: "Generasi muda hari ini perlu bersemangat waja kerana ia sumber kekuatan kepada mereka, selaras dengan hasrat ingin membentuk masa depan negara lebih cemerlang, sekali gus memartabatkan Malaysia sebuah negara maju menjelang 2020," kata Datuk Seri Najib Razak.