Graduan digesa berbudi, berbakti pada masyarakat - Halim, Mat Ali (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kuantan: Berbakti dan berbudi semula kepada masyarakat. Itu ingatan Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah kepada 2,493 graduan universiti itu sempena Majlis Konvokesyen Ke-9, semalam.